629-gordijnen_inbetween-header.webp

Gordijnrailsen op maat gemonteerd

De meest voorkomende manier om een gordijn op te hangen is de gordijnrails. In wit of aluminium wordt het strak tegen het plafond bevestigd zodat het niet opvalt. De gordijnen krijgen per plooi een haakje die in de ringetjes van de rails gehangen worden. De haakjes zijn in hoogte verstelbaar zodat het gordijn precies op maat opgehangen kan worden.

Wil je gordijnen in de erker hangen of op een andere plek die rond loopt? Dan zijn er gordijnrails met bochten beschikbaar. Deze zijn in allerlei varianten te koop zodat het geheel op maat gemaakt kan worden. Gebogen railsen uit één stuk tot wel 700cm (op voorraad), koordbediende gordijnrailsen, gordijnrailsen voor zware gordijnen, douche-gordijnrails, je vindt het allemaal bij Colors@home Roseleur. 
Alle rails en roedes
  • Gordijnrailsen op maat gemonteerdDe meest voorkomende manier om een gordijn op te hangen is de gordijnrails.
  • Elektrische gordijnrailsAutomatische gordijnrails geven luxe en comfort! Bovendien kun je bij afwezigheid simuleren dat er iemand thuis is, een veilig idee.
  • Gordijnroedes Gordijnroedes hebben als groot voordeel dat je ze niet alleen aan het plafond kunt monteren, maar ook aan de muur.
  • Service dealer gordijnrailsen Wave gordijnen zijn gordijnen waarbij de plooien in een golvende beweging onder de rails door bewegen.
triangle