Projecten

Projecten
Somfy elektrische gordijnrails
Voor een woning hebben wij diverse Somfy Glydea gordijnrailsen gemonteerd en verduisterende Bece duette met een batterijmotor welke te bedienen zijn d.m.v. een Tahoma Box van Somfy. Door middel van deze box kan de klant de raamdecoratie bedienen d.m.v. zijn PC, Ipad en smartphone, waar ook ter wereld. Ook hebben wij een programma ingesteld zodat de gordijnen 's avonds dicht gaan en 's ochtend weer open zodra het licht wordt. Tevens zit er een draadloze lichtcel op aangesloten zodat de zonwering dicht gaan zodra de zon op de gevel gaat schijnen.
Quick Step laminaat
Voor een appartement hebben wij door de hele woning Quick Step laminaat Versailles Wit geolied gelegd met een klassiek design in de afmetingen van 62,4 X 62,4 cm. Het resultaat is een zeer sterke onderhoudse vriendelijke vloer met de sjieke uitstraling van echt parket.

Het patroon van het laminaat is in de gang doorgelegd zodat dit een prachtige gladde vloer is geworden zonder opstaande drempels.
Mohawk Tapijt
Soms zijn de rollen tapijt door hun zware kwaliteit te zwaar of te dik om deze met 2 man door het trappenhuis te vervoeren zonder de wanden te beschadigen.
Als het tapijt dan niet door het trappenhuis past, bezorgen wij het buitenom.
Interstil gebogen roederails
Aangezien wij voor deze torenkamer de roede niet tegen het plafond konden plaatsen, hebben wij de roede op de muur d.m.v. een laser exact ingemeten en daarna waterpas gemonteerd.

Het resultaat is een perfect gebogen roederails welke exact op de wandsteunen past. Deze roede geeft een strak eindresultaat op de muur en de gordijnen glijden soepel door de bochten.
Luxaflex duette met schuine bovenzijde
In deze kinderkamer hebben wij 3 Luxaflex duette toegepast welke een goede verduisterende, warmtewerende en isolerende werking hebben.
Witte houten jaloezieën
In een zeer sfeervolle woning hebben wij de woonkamer, eetkamer en werkkamers voorzien van witte houten jaloezieën. Deze geven een mediterane sfeer en zijn een goede vervanger van bijvoorbeeld shutters als deze niet praktisch te plaatsen zijn.
Ook voor erker situatie's
De houten jaloezieën passen naadloos aan elkaar in de erker. Ook de bijbehorende kooflijsten sluiten naadloos aan elkaar aan.
Verano elektrische rolluiken
Aan deze woning hebben wij 8 elektrische Verano rolluiken gemonteerd met Somfy Oximo IO motoren. Deze motoren hebben wij gekoppeld aan een Somfy Tahoma Box waardoor de rolluiken overal ter wereld te bedienen zijn d.m.v. iphone, Ipad of PC. De huidige elektrische markiezen, verlichting en raamdecoratie hebben wij hier tevens op aangesloten.
mFLOR pvc vloer verlijmd met Sigan Elements
In een bewoonde woning hebben wij een PVC vloer gelegd op de bestaande gietvloer met vloerverwarming. Om een gegarandeerde hechting op de gietvloer te krijgen hebben wij gebruik gemaakt van Sigan Elements. Hierop is de pvc vloer eenvoudig weer te verwijderen , zodat de gietvloer in tact blijft en geen lijmresten achterlaat.

mFLOR pvc vloer verlijmd met Sigan Elements      (vervolg) Een ander groot voordeel van Sigan Elements is dat dit geheel stofvrij te verwerken is en dat de meubels in de bestaande woning heen en weer verschoven konden worden.
triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home Roseleur
Doelstraat 39 | 2011 XB Haarlem
Telefoon 023-5311249
E-mail roseleur@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag09.30 - 17.00
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.