553-Projecten-header.webp

Somfy elektrische gordijnrails


Voor een woning hebben wij diverse Somfy Glydea gordijnrailsen gemonteerd en verduisterende Bece duette met een batterijmotor welke te bedienen zijn d.m.v. een Tahoma Box van Somfy. Door middel van deze box kan de klant de raamdecoratie bedienen d.m.v. zijn PC, Ipad en smartphone, waar ook ter wereld. Ook hebben wij een programma ingesteld zodat de gordijnen 's avonds dicht gaan en 's ochtend weer open zodra het licht wordt. Tevens zit er een draadloze lichtcel op aangesloten zodat de zonwering dicht gaan zodra de zon op de gevel gaat schijnen.

Somfy elektrische gordijnrails
Quick Step laminaat I

Quick Step laminaat I


Voor een appartement hebben wij door de hele woning Quick Step laminaat Versailles Wit geolied gelegd met een klassiek design in de afmetingen van 62,4 X 62,4 cm. Het resultaat is een zeer sterke onderhoudse vriendelijke vloer met de sjieke uitstraling van echt parket.

Quick Step laminaat II


Het patroon van het laminaat is in de gang doorgelegd zodat dit een prachtige gladde vloer is geworden zonder opstaande drempels.

Quick Step laminaat II
Mohawk Tapijt I

Mohawk Tapijt I


Soms zijn de rollen tapijt door hun zware kwaliteit te zwaar of te dik om deze met 2 man door het trappenhuis te vervoeren zonder de wanden te beschadigen.

Mohawk Tapijt II


Als het tapijt dan niet door het trappenhuis past, bezorgen wij het buitenom.

Mohawk Tapijt II
Interstil gebogen roederails I

Interstil gebogen roederails I


Aangezien wij voor deze torenkamer de roede niet tegen het plafond konden plaatsen, hebben wij de roede op de muur d.m.v. een laser exact ingemeten en daarna waterpas gemonteerd.

Interstil gebogen roederails II


Het resultaat is een perfect gebogen roederails welke exact op de wandsteunen past. Deze roede geeft een strak eindresultaat op de muur en de gordijnen glijden soepel door de bochten.

Interstil gebogen roederails II
Luxaflex duette met schuine bovenzijde

Luxaflex duette met schuine bovenzijde


In deze kinderkamer hebben wij 3 Luxaflex duette toegepast welke een goede verduisterende, warmtewerende en isolerende werking hebben.

Witte houten jaloezieën I


In een zeer sfeervolle woning hebben wij de woonkamer, eetkamer en werkkamers voorzien van witte houten jaloezieën. Deze geven een mediterane sfeer en zijn een goede vervanger van bijvoorbeeld shutters als deze niet praktisch te plaatsen zijn.

Witte houten jaloezieën I
Witte houten jaloezieën II

Witte houten jaloezieën II


Ook voor erker situatie's. De houten jaloezieën passen naadloos aan elkaar in de erker. Ook de bijbehorende kooflijsten sluiten naadloos aan elkaar aan.

Verano elektrische rolluiken


Aan deze woning hebben wij 8 elektrische Verano rolluiken gemonteerd met Somfy Oximo IO motoren. Deze motoren hebben wij gekoppeld aan een Somfy Tahoma Box waardoor de rolluiken overal ter wereld te bedienen zijn d.m.v. iphone, Ipad of PC. De huidige elektrische markiezen, verlichting en raamdecoratie hebben wij hier tevens op aangesloten.

Verano elektrische rolluiken
Pvc vloer verlijmd met Sigan Elements I

Pvc vloer verlijmd met Sigan Elements I


In een bewoonde woning hebben wij een mFlor PVC vloer gelegd op de bestaande gietvloer met vloerverwarming. Om een gegarandeerde hechting op de gietvloer te krijgen hebben wij gebruik gemaakt van Sigan Elements. Hierop is de pvc vloer eenvoudig weer te verwijderen , zodat de gietvloer in tact blijft en geen lijmresten achterlaat.

Pvc vloer verlijmd met Sigan Elements II


mFLOR pvc vloer verlijmd met Sigan Elements(vervolg). 

Een ander groot voordeel van Sigan Elements is dat dit geheel stofvrij te verwerken is en dat de meubels in de bestaande woning heen en weer verschoven konden worden.

Pvc vloer verlijmd met Sigan Elements II
Onze lopende projecten

Onze lopende projecten


Wij zijn trots op de schitterende projecten die we al hebben mogen opleveren voor onze (tevreden) klanten. Daarom kun je op deze pagina regelmatig nieuwe lopende projecten terugvinden die je inspiratie kunnen bieden voor je eigen interieur. Neem eens een kijkje en ontdek wat er allemaal mogelijk is met onze producten. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Behoefte aan meer metamorfoses? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!